Be My Valentine

To år i USA gjør noe med deg, altså. Det er lov å adoptere Amerikanske tradisjoner da. En av mine favoritter er Valentine’s Day, og det er rett og slett fordi jeg er i overkant romantisk av meg. Kjærlighet gjør meg myk i hjertet og jeg liker det når det er lov å rope høyt at du elsker noen.

ea42d316768411e2adac22000a1fbe03_7

Du trenger ikke være så høylytt i dine erklæringer. Det holder med noen hjerter her og der. I fjor gjorde jeg en enkel versjon av Valentinenegler, og i år tenkte jeg å legge ut en tutorial. Den er SÅ enkel, dette får du til ;)

IMG_4273

Utstyr:

 • Base coat
 • Rød lakk
 • Top coat
 • Neglelakkfjerner
 • Q-tips
 • Grillspyd

IMG_2811

Det kan være lurt å øve seg på et ark først, og bruk den hånda du er stødigst på til å lage hjertene. Øvelse gjør mester!

IMG_3967

1. Drypp to dråper rett i nærheten av hverandre. Som sagt, øv deg på arket først, gjør det enkelt for deg selv. De må være nærme nok til at du får en fin hjerteform, men ikke for nærme.

IMG_0495

2. Bruk grillspydet til å dra lakken fra dråpen ned. Gjenta på den andre dråpen slik at strekene møtes. Nå har du hjerteformen, og det er bare å bruke lakken til å fylle inn. Dråpene på bildet er piiiittelitt for langt fra hverandre, men formen kan bli fin uansett.
IMG_5449

Det blir ikke helt det samme å gjøre det på en bøyd negl, men du skjønner tegninga. Og HUSK: det er svært få som ser neglene dine helt på nært hold, så cut yourself some slack. Om det blir et skrukkete hjerte gjør det ingenting, there’s perfection in imperfection ;) På Instagram kan du finne en liten videosnutt som viser kort hvordan du gjør det.

IMG_1334

Tillot meg selv å ha glitter på én finger i år. Nå har jeg jo fast følge, så da er det ekstra stas å ha litt bling på ringfingern.

IMG_4275P.S. Er du litt ustødig på handa? Ha en Q-tip og neglelakkfjerner klar, så dypper og renser du bort det overflødige. Det tar litt ekstra tid, men du vet: hastverk er lastverk.

2 comments

 1. Snurkehuset · februar 14, 2014

  WOW, digger… skal gå og lage nå :)

 2. Juilie · februar 15, 2014

  Love it :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s